Bulgaria phone

Телефонният форум.

Реклама:

Правила:
1.Поведение:
1.1.Забранява се използването на вулгарни думи и псувни и отправянето на обиди към потребители, гости и членове на екипа. В случай на провокация от страна на друго лице, моля, обърнете се към екипа на форума.
1.2.Не се толерира провокативното и дразнещо поведение спрямо други потребители, в това число използването на системата за лични съобщения за обиди или след като получателят е заявил, че не желае да получава съобщения от Вас.
1.3.Забранява се качването на порнографски снимки и видеота и даването на линкове с видеота или снимки свързани с насилие.
1.4.Ако потребител види, че във форума е публикувана негова снимка или е цитирано лично съобщение, написано от него, той е в правото си да изиска от екипа те да бъдат изтрити.
2.Технически:
2.1.Задължително е потребителите да използват КИРИЛИЦА, освен ако не се налага изписването на чужди думи, имена, линкове и др. Не се толерира заместването на буквите «ч» и «ш» с цифрите 4 и 6. Постовете, в които не е спазено това правило, ще бъдат редактирани или изтривани.
2.2.При регистрация посетителите на форума са длъжни да създадат потребителски профил без обидно или вулгарно съдържание.
2.3.Забранено е използването на форума с комерсиална цел. Не се допуска реклама на продукти, услуги от страна на потребителите.
2.4.Всеки потребител има право на 1 или 2 акаунта максимум.
2.5.Никога админ няма да ви поиска паролата.
2.6.Моля, не давайте лична информация. (Къде живеете, егн, телефонен номер...).


*При неспазване на правилата посочени по-горе, може потребителят да бъде изгонен от форума завинаги.